Vakantie

Ontsladebaas gaat er even tussenuit. Na in de zomer doorgewerkt te hebben ga ik nu geniet van een korte vakantie met veel zon op een subtropisch eiland. Maar niet getreurd, er staan een aantal berichten klaar in de wachtrij van WordPress, dus als alles goed gaat is er om de dag, zoals jullie gewend zijn, een bericht beschikbaar. Wel kan het zijn dat ik iets later reageer op reacties, maar blijf vooral reageren!

Last minute

Eerder schreef ik al naar mijn zoektocht naar een leuke last minute vakantie, en de ellende die je daarbij tegenkomt. Uiteindelijk is het ons toch gelukt. Vriendin en ik gaan even genieten van de zon terwijl hier in Nederland de herfststormen beginnen. Als we terugkomen is iedereen vast jaloers op onze gebruinde koppen :-).

Ik ben echt toe aan een vakantie. De laatste die ik gehad heb is in mei geweest, toen zijn we een weekje in Barcelona geweest. Een heerlijke vakantie, maar toch niet echt uitgerust. Stedentrips zijn altijd vermoeiender dan ik van tevoren inschat. In de zomer heb ik doorgewerkt. Enerzijds omdat we dit jaar bewust in het voorjaar en najaar op vakantie wilden gaan, maar ook omdat het zo ontzettend druk was (en nog is) op de zaak. Ondanks dat ik geen vakantieplannen had voor de zomer wilde ik wel een weekje vrij nemen. Dat is er niet van gekomen. De drukte is goed voor de zaken, maar na 10 weken onafgebroken tussen de 45 en 55 uur voor klanten te werken ben ik op.

Ik hoop dat anderhalve week vrij gaat helpen. In elk geval gaat de zakelijke email op mijn telefoon uit. Dat scheelt altijd een hoop. Anders blijf je mentaal ingeschakeld tijdens je vakantie. Ik merk dat afsluiten niet lukt als je steeds mails zit te lezen…

Na deze vakantie is het nog maar een korte sprint naar de finish van het jaar 2017. Tijdens de kerst en oud en nieuw neem ik ook 2 tot 2,5 week vrij, dus dat is na een lange zomer ook wat om naar uit te kijken.

Hebben jullie nog vakantieplannen?

Reageren op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.