ODB Maandupdate: december 2017

Gelukkig nieuw jaar! Hierbij de laatste maandupdate van 2017!

Financieel

December was een maand van 30% savings rate, wat niet slecht is gezien de cadeautjes van Sinterklaas, Kerst en wat verjaardagen. Ook moet ik nog wat voorgeschoten bedragen van die cadeautjes terugkrijgen dus alles bij elkaar helemaal niet slecht!

De investeringen gingen redelijk goed. Mijn portefeuille bij DeGiro liet een plus zien van zo’n 1% over de maand wat zeker niet slecht is! De crypto’s leverden zelfs een procent of 13 op deze maand. Dat werd vooral gedreven door de enorme stijgingen halverwege de maand, aan het einde van de maand liep alles weer wat terug. Al met al niet ontevreden zo!

Ontsla de baas

De website ging deze maand erg goed, qua bezoekersaantallen dan! Inhoudelijk laat ik die beoordeling wel aan jullie over :-). De bezoekers gingen bijna keer twee, van 1.275 naar 2.295, en het aantal views naar 7.813 (was 4.009).

Hoe was jullie maand?

7 Comments

    1. Ik ben inmiddels begonnen geld uit de crypto te halen om mijn cost basis omlaag te brengen. Ik heb getrapte verkooporders gezet, voor ongeveer 15-20% van mijn holdings. Daarmee zou ik mijn cost met zo’n 35% verminderen dus dat is goed.

    1. Het waren zeker lastige dagen. Maar inmiddels is alles weer redelijk hersteld. Bitcoin zit nog wat onder het oude niveau maar ik verwacht wel weer een run up. Van mij hoeft dat niet morgen. Vaak duurt het herstel van dit soort crashes een paar weken en dat is prima. Tegen die tijd worden hopelijk in de stijgende koersen mijn verkooporders getriggerd om weer een klein deel van de portefeuille veilig te stellen en winst te nemen.

Reageren op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.