Mijn laatste dag

Het is vandaag als dit bericht uitkomt mijn laatste werkdag. Nog een dagje losse eindjes knopen, collega’s hier en daar assisteren en wat koffie drinken.

Wat doe ik dan

En nee, mijn normale leven bestaat niet uit hier en daar wat assisteren en koffie drinken. Wel veel uit koffie drinken, maar normaal is het werk een stuk chaotischer. Als consultant zitten we op drukke projecten met veeleisende klanten. Dat houdt me scherp, en vind ik juist wel lekker. Als ik niet genoeg wordt gestimuleerd met moeilijke, uitdagende opdrachten dwaal ik snel af en ben ik erg gauw verveeld.

De laatste week is er echter niet zoveel meer te doen. Een beetje werk documenteren van mijn lopende projecten, en werk overdragen aan collega’s die die projecten overnemen. Daarnaast komt er een nieuwe consultant, die woensdag en donderdag al langs is geweest en door mij ingewerkt kon worden.

Vandaag zal het dus erg rustig zijn. Het werk is overgedragen, en de stress ebt langzaam weg. Lekker even genieten van de rust, want ik heb maar weinig tijd tussen de banen door. Op 1 maart begin ik, volgende week donderdag dus. Dat geeft me één dag koffie leuten op kantoor, twee dagen weekend, drie dagen vakantie en dan brandt het weer los.

Vandaag vind ik de rust dus even niet zo erg. Door de rust heb ik in de pauzes en tijdens de avonden ook tijd om te werken aan mijn volgende ODB-project: een hele serie blogberichten hoe je YNAB kunt gebruiken om te budgetteren. Die zal binnenkort komen.

Fijn weekend iedereen!

4 Comments

Reageren op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.