Bericht nummer 200!

Dit is bericht nummer 200 alweer op mijn blog. 200 artikelen geschreven in iets meer dan een jaar. Sommigen heel lang, sommigen kort. Bij sommige artikelen kwam geen reactie, bij anderen ontstond een enorme discussie. Vooral die laatste categorie vind ik leuk. Een beetje stoken, tegen de haren instrijken. Dat doe ik omdat ik graag wat controversieel ben, en van de discussie die ontstaat kan iedereen wat leren.

Het meest recente voorbeeld was dat van mijn hypotheek. Die wil ik verhogen om meer vermogen te kunnen opbouwen. De reacties waren divers. Veel waren negatief maar dat vind ik niet erg. Deze site is voor mij ook een middel om te spiegelen. Een van de komende artikelen zal een berekening zijn die ik heb gemaakt om mijn keuze van de extra hypotheek te overwegen. Schiet daar dus ook vooral op!

Controversie kan je hier dus met enige regelmaat blijven verwachten. Zonder af en toe buiten de lijntjes te kleuren weet je niet waar ze liggen namelijk. Tot de volgende keer!

5 Comments

    1. Er zit denk ik kwalitatief een groot verschil tussen ons. Jouw berichten gaan heel diep op een onderwerp in, en zijn een fantastische bron voor research. Op mijn blog beschrijf ik veel meer operationeel waar ik me mee bezig houd om FO te worden. Het schrijven van die berichten kost dus minder tijd, waardoor ik drie keer per week kan posten.

    1. Drie keer per week posten op een vast schema, dan kom je er wel! Ik kan alleen niet zeggen dat ik altijd evenveel inspiratie heb… maar als ik begin te schrijven komt er altijd wel een idee/verhaal uit.

Reageren op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.