Vakantie!

De dag dat dit bericht uitkomt zijn Vriendin en ik lekker op vakantie! Eigenlijk zouden we geen vakantie boeken, omdat we sparen voor een wat langere reis volgend jaar. In plaats daarvan zouden we lekker twee weken thuis blijven en dagjes weg doen. Zeker geen straf met dit weer!

Vakantie gevoel

Met dit mooie weer krijg je bijna vanzelf een vakantiegevoel. Lekker een dagje naar het strand, ontspannen BBQ’en in het park, of op een terrasje zitten, ik vermaak me wel. In de tussentijd sparen we een dure vakantie uit, zodat we volgend jaar een verre reis kunnen maken.

Toch kriebelde het een beetje bij ons beiden. We gaan last minute drie dagen weg naar een Waddeneiland. Dat kost niet veel (zo’n 150 euro via Airbnb) en een beetje eten.

Die paar dagen weg zijn natuurlijk niet echt bijzonder veel, maar toch is het lekker om even weg van huis te zijn.

Ik heb gewoon berichten ingepland, dus verwacht nog steeds elke maandag, woensdag en vrijdag een bericht hier.

Ga jij nog op vakantie?

4 Comments

  1. Wij hebben nog niets gepland. Elk jaar gaan wij sowieso paar nachten naar texel. En misschien maar even kijken naar last minutes. Maar met dat mooie weer in NL is het ook goed vertoeven in eigen land.

Reageren op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.