Weekendje weg

Het houdt allemaal niet op. Was ik kortgeleden nog op vakantie, nu ben ik weer vrij! Lekker een weekend weg met Vriendin en vrienden.

Weekendje weg

Vrijdag een snipperdag en dus in totaal drie dagen vrij. Heerlijk! Dat is dan wel meteen de laatste keer vrij voor de kerst. Ik ben op het werk nog een beetje aan het touwtrekken over wie er met kerst helemaal vrij kan nemen. In principe iedereen natuurlijk, maar het kan ook niet zo zijn dat er helemaal niemand meer is. Eén collega gaat drie weken naar Zuid-Afrika, die heeft het dus goed voor elkaar.

Vorig jaar kwam het er op neer dat mijn baas alle rotzooi moest opruimen bij klanten, dit jaar is dat natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb al aangegeven dat ik in principe twee weken vrij wil, maar dat als het moet ik best hier en daar wat kan inspringen. Ik ben toch thuis, dus als er af en toe wat moet gebeuren is dat helemaal niet erg.

Lekker uitwaaien

We gaan dus nu met z’n zessen (drie stellen) naar de Wadden. Lekker in een huisje met kachel, want het kan wel eens koud worden! Daar kunnen we dus van alles doen. Op de planning staan duinwandelingen, zwemmen, lekker eten en drinken, een spelletjesavond. Lekker ontspannen dus.

Financieel

Financieel gezien valt zo’n weekendje weg erg mee. Je kunt voor minder dan 50 euro per persoon zo’n huisje huren. Daarnaast rij ik gratis heen en weer door middel van mijn leaseauto dus er zijn geen reiskosten. Het enige dat overblijft zijn dus de boodschappen en het uit eten gaan. Vooral dat laatste kan duur zijn, maar als je een klein beetje oplet waar je gaat eten is ook dat wel te behappen. En daarnaast, het zijn maar drie dagen dus uiteindelijk valt het mee. Anders zou ik ook één of twee keer in de maand uiteten zijn gegaan, dus als we dat nu hier doen zijn het geen extra kosten op het budget.

Wat gaan jullie dit weekend doen?

4 Comments

  1. Het is goed om af en toe bewust even lekker weg te gaan. Je leeft ook in het hier en Nu, dat is iets wat ik.soms nog wel een mis bij FIRE mensen. Alles in het nu stilzetten voor een toekomstig geluk.

    Veel plezier!

Reageren op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.