Ontsladebaas gaat internationaal!

Firetheboss.eu, zo gaat de nieuwe site heten! Voor nu vind je daar slechts een Under Construction pagina, maar ik hoop ergens volgende maand live te gaan. Klik op de link en schrijf je onderaan op de pagina in voor de nieuwsbrief zodat je het meteen weet als FTB live gaat.

Na mijn ambities om in het Engels te gaan bloggen hier gedeeld te hebben, heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga bloggen in het Engels! Het enige probleem was mijn URL. Hoe geniaal de naam Ontsladebaas ook is, in het Engels gaat dat niet werken.

Vandaar dus de nieuwe domeinnaam, Firetheboss.eu, een nieuwe site met blogartikelen specifiek gericht op financiële onafhankelijkheid en geldzaken in Europa, to fire your boss! Naast het beschrijven van mijn eigen ervaringen in Nederland, ga ik ook op zoek naar gastbloggers uit alle Europese landen, om zo kennis te delen die voor iedereen nuttig is.

Voorlopig houd ik Ontsladebaas nog in de lucht, dus wees niet bang. De artikelen die ik heb geplaatst kan je dus blijven lezen. De goedlopende artikelen zal ik ook vertaald publiceren op Firetheboss.

Schrijf je hieronder vast in voor de Firetheboss nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte als we live gaan!

Subscribe to our mailing list

* indicates required


GDPR Consent


1 Comment

Reageren op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.