Fire The Boss – Radiostilte

Hoi allemaal! Vandaag de eerste keer dat er geen inhoudelijk artikel verschijnt. Ik kom er gewoon niet aan toe. Het is chaos op het werk, en:

ik ben druk met het afronden van Fire The Boss! Ik hoop ergens voor het eind van deze maand live te gaan.

Als je op de hoogte gehouden wil worden, laat dan je emailadres hieronder achter. Via die mailinglijst vertel ik je alles over Fire The Boss, wanneer we live gaan, en als er nieuwe artikelen gepost worden.

Subscribe to our mailing list

* indicates required


GDPR Consent


Als alternatief hou je deze site goed in de gaten.

Fijne dag alvast!

3 Comments

  1. Mijn Engels is prima maar ik snap toch niet heel goed waarom je bij het andere blog daarvoor kiest. Het is vaak heel goed te merken dat iemand geen native speaker is van die taal en ik vind dat minder fijn lezen. En laten we wel wezen, het gros van je lezers is Nederlandstalig. Wellicht heb je er een hele goede reden voor?

  2. Eens met Ineke, ik vind het jammer. Ik begrijp dat je een groter bereik hebt met Engelstalige blogs, zoveel groter dat het verlies van mij als lezer (en wellicht Ineke en nog enkele anderen) daar wel tegenop weegt.

Reageren op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.